Enersys

 

Kort samen gevat staat  ENERSYS  voor het volgende:

- Al meer dan een eeuw gespecialiseerd in het leveren van producten voor elektrische opslag en het oplossen van elektrische energie-problemen.  Met meer dan 130 jaar ervaring in de batterij fabricage is EnerSys wereldwijd marktleider in de energie-opslag.  De reputatie van superieure kwaliteit alsook de steeds innovatieve technologie zijn belangrijke speerpunten in het beleid van EnerSys. 

- EnerSys levert niet alleen batterijen maar kan ook de passende energie-opslag en energie-managment systemen aanleveren en biedt de kleine, middelgrote of multi- nationale industrie, wederverkopers, installateurs, overheden, data-centers, telecom-bedrijven, ziekenhuizen en verzorgingsinstellingen een geïntegreerde en totaal energie oplossing aan, in nauw partnership met haar klanten.  

- EnerSys biedt complete oplossingen voor een breed scala aan industriële toepassingen.  Voor elke toepassing de passende batterij, in combinatie met laadsystemen of met periferie elektronica, zoals voor hernieuwbare energie technologieën met bijvoorbeeld PV-zonnepanelen.

- Naast verkoop en realisatie voor de industriële klanten, kan EnerSys ook zorgen voor goed beheer van de installaties, en dat staat in relatie tot het verlagen van de kosten voor energiebeheer.

- Enersys levert als fabrikant niet direct aan particulieren, maar levert de producten en volledige systemen via een netwerk van installateurs.